Drobiowe pałki faszerowane. Przepis.
W mojej kuchni staram się dostarczać moim konsumentom dużo przyjemności w spożywaniu posiłków, które przyrządzam. Menu musi być różnorodne, ale zależy to od tego w jakim stopniu mam zaopatrzoną spiżarkę w odpowiednie warzywa, owoce i mięsa różnego rodzaju oraz przyprawy.
Moje potrawy nie są wyszukane, są proste w wykonaniu i zazwyczaj bardzo smaczne.
Dziś przyrządziłam drobiowe pałeczki na jutrzejszy obiad.
A więc napiszę krótko, bo fotki będą mówiły same za siebie. Jednym ze składników jest musztardza, której użyłam do posmarowania zamkniętych szpikulcami pałek.
Dodatkowo na moim kanale Youtube ,,babcia Ewa w kuchni'',
czyli
https://www.youtube.com/watch?v=5cEutPP1j3A&list=PL-01gPh7wLXloRps3s85VoXk3ynSksKtD&index=10
Moje potrawy nie są wyszukane, są proste w wykonaniu i zazwyczaj bardzo smaczne.
Dziś przyrządziłam drobiowe pałeczki na jutrzejszy obiad.
A więc napiszę krótko, bo fotki będą mówiły same za siebie. Jednym ze składników jest musztardza, której użyłam do posmarowania zamkniętych szpikulcami pałek.
Dodatkowo na moim kanale Youtube ,,babcia Ewa w kuchni'',
czyli
https://www.youtube.com/watch?v=5cEutPP1j3A&list=PL-01gPh7wLXloRps3s85VoXk3ynSksKtD&index=10
Komentarze